Frits Tiek

Interim Manager, Adviseur Supply Chain Management

Frits Tiek is partner bij MP-M Business Navigators, een bureau dat productiebedrijven en de technische industrie helpt om hun bedrijfsresultaten te verbeteren. Als Interim Manager kan hij putten uit 35 jaar ervaring in de internationale (maak)industrie, waaronder Philips, Oce, Jardin, Stork (Grafisch en Textiel), ASML, Nedinsco, Citadel e.a. Hij is ervaren in het leiden van een compleet bedrijf op directieniveau.

 

Frits is van oorsprong actief in productontwikkeling (hightech applicaties), maar ging later over tot het leiden van internationale productie- en inkoopafdelingen. Na extra opleiding kan hij ook marketing tot zijn portfolio rekenen. Hij is kortom een veelzijdige en intelligente manager, met oog voor de processen én de mensen, coachend maar vooral sturend.

Vanuit deze brede expertise is hij inzetbaar bij het maken van strategische plannen, bij het inrichten van bedrijfsprocessen, bij het opzetten en inrichten van een (internationale) supply chain; dit is vanaf de eerste vertaling van een probleem tot en met de realisatie, waarbij hij – vanuit interimpositie – zelf in de operatie meedraait. Verandermanagement is voor hem derhalve geen onbekende term.

Frits is de laatste jaren – als interim/projectmanager (ook op directieniveau) – actief geweest in het passend maken van bedrijven aan de nieuwe marktwensen of aan de wensen van een nieuwe eigenaar/groep.

Neem per e-mail contact op: [email protected]