Mark Eurlings

Directeur online marketingbureau Opmax BV

'Zoekmachines zijn net mensen. Trucjes of ongeoorloofde technieken waarderen ze niet.'

Mark Eurlings is oprichter en eigenaar van Opmax Online Marketing en een echte entrepreneur met een hoog marketinggehalte. Iemand die gedreven is, met oog voor kansen. Die out-of-the-box durft te denken, en dat gelukkig in normaal Nederlands doet – aan dogma’s en jargon heeft hij een broertje dood.

 

Mark en zijn Opmax-team brengen helder in beeld wat er op en rond een site gebeurt en optimaliseren dat vervolgens: denk aan Social Media, Search Engine Marketing en Google AdWords. D aarmee verhogen ze bezoekersverkeer, conversie en omzet van de klant. Bijzonder aan zijn full-service online marketingbureau is het werken op basis van prestatie, bijvoorbeeld bij zoekmachineoptimalisatie voor klanten. Geen resultaat? Geen kosten. Dat houdt hemzelf scherp en zijn klanten tevreden.

Aandacht hebben voor een bedrijf, bezoekers en klanten genereren, dat is werk van de lange adem. Dat komt mooi uit, want Mark gaat voor een duurzame relatie met zijn klanten en houdt niet van ’vluggertjes’. Met name bij bedrijven met een nationale en/of internationale ambitie voelt hij zich als een vis in het water.

Als eindverantwoordelijke ziet Mark erop toe dat zijn medewerkers kunnen excelleren binnen het team. Ruimte voor persoonlijke en zakelijke ontwikkelingen is een must. Zo wordt Opmax een steeds grotere speler, die aan de hoge eisen van de markt blijft voldoen. Er zijn nu al vestigingen in Roermond en Alkmaar.