Van alle marketing thuis

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (regel 1065 van /var/www/vhosts/dimcoppen.webspace/hosts/marketingcirkellimburg.nl/www/includes/theme.inc).

Over ons

MarketingCirkel Limburgg is een organisatie van marketingprofessionals in Limburg. We bestaan sinds 21 april 2004 en hebben in de loop der jaren via onze cirkel veel marketingdeskundigen met elkaar kunnen verbinden. Kennisdeling staat bij ons voorop. Met elkaar. Maar ook met start-ups en mkb-ondernemers in Limburg die de meerwaarde van marketing (nog) niet kennen. Of het te duur of te lastig vinden om ermee te starten.

Van de marketeers die lid zijn van MarketingCirkel Limburg heeft niemand dezelfde achtergrond. Natuurlijk, we zijn allemaal marketingspecialisten. Maar zoals het woord 'specialist' al zegt, hebben wij binnen ons vakgebied veel verstand van weinig. Maar goed ook. Want een club van generalisten, daar heeft niemand iets aan. Dan zouden we samen van heel veel maar een fractie weten. 

Marketing bestaat uit een verzameling van vele, zeer vele disciplines. Zoals productontwikkeling, marktonderzoek, online marketing, social media, reclame, events etc. Alles wat zichtbaar en onzichtbaar te maken heeft met het uiten van uw onderneming, product,dienst, idee. MarketingCirkel Limburg is in staat u te helpen om de juiste partijen aan uw tafel te krijgen. U hoeft niet zelf meer (alleen) op zoek te gaan naar een geschikte website bureau, reclame bureau, marktonderzoekbureau etc, Bij MarketingCirkel Limburg heeft u een aanspreekpunt voor alle voor u noodzakelijke disciplines binnen marketing. Een efficiënte manier om uw behoefte aan marketing inspanningen te bundelen tegen lagere investeringen in tijd en geld.  

Die mix van experts maakt MarketingCirkel Limburg zo mooi. We weten precies wat we aan elkaar hebben en op welke vlakken we elkaar kunnen aanvullen en versterken. Samen sluiten we de cirkel en kunnen we onze claim meer dan waar maken.

MarketingCirkel Limburg. Van alle marketing thuis.