Wij helpen u plussen!

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (regel 1065 van /var/www/vhosts/dimcoppen.webspace/hosts/marketingcirkellimburg.nl/www/includes/theme.inc).

U bent op zoek naar een partner die u helpt uw business beter en rendabeler te maken. Dan bent u aan het juiste adres. Of u nu:

  • uw omzet wilt laten groeien
  • uw naamsbekendheid in uw regio wilt vergroten
  • uw assortiment wilt uitbreiden
  • een nieuw product in de markt wilt zetten
  • meer nieuwe klanten wilt werven
  • uw huidige klanten wilt vasthouden 

MarketingCirkel Limburg kan u daarbij helpen. Met deskundig advies, maar ook - als u dat wenst - met de uitvoering daarvan. Het gaat tenslotte om het resultaat. 

MarketingCirkel Limburg is al ruim 10 jaar actief als de marketingorganisatie die het Midden- en Kleinbedrijf in Limburg professioneel adviseert op het gebied van marketing. Daarvoor hebben wij een aantal tools ontwikkeld, die wij gebruiken om u gestructureerd en heel gericht te adviseren. Zo hebben we de ResultaatGenerator ontwikkeld. Dit is een gereedschapskist met een aantal exclusieve instrumenten (ook wel de 4 G's genoemd) die er voor zorgen dat uw investeringen een optimaal rendement opleveren.  
Ook hebben we een MarketingChallenge ontwikkeld, die u in een heel kort tijdsbestek een concreet beeld geeft van uw bedrijf en de wegen die u succesvol kunt gaan. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.